Бюлетин

Получавай на пощата си

captcha image
Съгласен съм с общите условия

Брава касова Potent 8101 тристранна 85/63

Potent серия 8000 е разработен така, че да оптимизира производствените разходи и да съответства на измерванията на различни заключващи устройства, така че да се поберат повечето от съществуващите врати, без да се променят, и да се решат проблемите с монтажа, заключващи модели. В тази версия се потвърждава основната характеристика на 4 завъртания при активно управление на текущия ключ, като общият ход на болтовете е 36 мм. Междуцентрие = 85 мм, Бексет = 63 мм. Бравата е снабдена с антишперцоца защита.

Продуктът съдържа:

* брава
* три касови ключа

Гаранция: 36 месеца
Прозиход: Potent Италия

от 146.85лв
Електромеханична ключалка EVVA AirKey
36%
промоция!
evva

Електромеханична ключалка EVVA AirKey

AirKey 
Simply smart

AirKey прави живота ви по-лесен и ви дава по-голяма независимост. С AirKey можете да отваряте врати с вашия смартфон, да изпращате ключове чрез SMS и лесно да организирате цялата си система за контрол на достъпа. Следователно AirKey ви предлага максимална свобода и максимална сигурност - професионално или лично.

Ползи:

* Изпратете ключове до смартфони през интернет
* Безплатно приложение и онлайн администрация
* За малки до сложни заключващи системи
* Качество на продуктите и сигурност на данните от Австрия

Цилиндърът AirKey е подходящ за вътрешно и външно ползване. Оборудван със защитна жичка и сондажна защита, ротационна спирачка и интегриран защитен елемент за сигурно съхранение на данни, той е продуктът за централна сигурност в системата AirKey. Благодарение на модулния си дизайн, цилиндърът може лесно да бъде монтиран и регулиран по дължина.

Онлайн управление
[/userfiles/files/1(6).jpg]
Онлайн управлението е хъб за създаване на нови ключове или за заключване на съществуващи. Той е безплатен, бърз и лесен за използване.
Към онлайн управлението

Приложение на телефона
[/userfiles/files/2%288%29.jpg]

Безплатното приложение AirKey е интуитивно и подходящо за iPhone (от iOS 10) и Android 5.0. Той превръща вашия смартфон в един или повече клавиша за различни системи. Освен това можете да използвате приложението AirKey, за да създавате и актуализирате други носители за достъп, като например карти или ключалки. Допълнителният ПИН код допълнително защитава приложението.

Key Credits
[/userfiles/files/3%2811%29.jpg]
За да направите или промените разрешения за достъп, се нуждаете от KeyCredit. Плащате само за това, от което наистина се нуждаете. Можете да избирате между количество или време за кредит. Отварянето на врати или изтриването на разрешения за достъп обикновено е безплатно.

Продуктът съдържа:

* ключалка с ръкохватка
* 3 чипа
* 2 карти с по 3 Key Credits
* кратко ръководство
* инструмент за монтаж
* 2 батерии
* крепеж

Гаранция: 24 месеца
Произход: EVVA Австрия
 

от 672.00лв

Автомат Eco Schulte Newton TS-20 с рамо

Автомат за врата с рамо, подходящ за стандртни интериорни и екстериорни врати с ширина до 1250 мм и тегло до 100 кг.
Сертифициран е по EN 1154. Има две степени на регулиране и функция против вятър BC (Backcheck). Сила на затваряне 2/3/5.
[/userfiles/files/2(5).jpg]
Продуктът съдържа:

* автомат
* рамо
* крепеж

Гаранция: 24 месеца
Произход: Eco Schulte Германия

от 124.13лв

Автомат Eco Schulte Newton TS-41 с шина

Автомат за врата с шина, подходящ за стандртни интериорни и екстериорни врати с ширина до 1100 мм и тегло до 80 кг.
Сертифициран е по EN 1154. Има две степени на регулиране и функция против вятър BC (Backcheck). Сила на затваряне 1-4. Автомата е подходящ за пожароустойчиви врати. Сертификат за пожароустойчивост. Допълнителен винт за регулиране на силата.
[/userfiles/files/2%284%29.jpg]
Продуктът съдържа:

* автомат
* шина
* крепеж

Гаранция: 24 месеца
Произход: Eco Schulte Германия

от 226.87лв

Катинар Abloy PL340 Classis

Секретен катинар Abloy PL340 с механизъм Classic.

Тяло от високоустойчив месинг с декоративно покритие хром. Скоба от закалена стомана.
[/userfiles/files/4%281%29.jpg]
Abloy Classic е иконата за въртящите се дискови цилиндри Abloy с дълга история. Първите механизми Abloy Classic се продават през 1920 г. и все още са част от фамилията Abloy. Уникалната структура на въртящите се дисковe гарантира надеждна и издръжлива функция без пружини и щифтове. Abloy Classic е основата за всички механизми на Abloy.

Размери на скобата:
А=25, 50

Продуктът съдържа:

* катинар
* 2 ключа

Гаранция: 24 месеца
Произход: Abloy Финландия

от 107.74лв

Статична дръжка AC03.03

Характеристика:
* Сертифицирани антимикробни продукти от "Hellenic Copper Development institute" / H.C.D.I./ - Гърция, който предоставя правото на Кодкий Текнолоджис ООД и Сонико ООД за употребата на международно признатата търговска марка CU+.
* Световният знак CU+ на антимикробната мед се използва от водещи производители за сертифициране на продуктите им като достатъчно ефективни в антимикробната защита на допирни повърхности. Един иновативен път в борбата за повишаване на хигиената в здравеопазването и за контрол на ВБИ (вътреболнични инфекции).
* Медта и нейните сплави са единствените твърди вещества, за които е клинично доказано, че могат да неутрализират 99,9 % от бактериите, причиняващи инфекции в рамките на 2 часа при контакт.

* Непрекъснато убива микробите - 24/7
* Никога не се износва
* Безопасна за употреба

Приложение:
Антибактериалната дръжка с розетка е напълно безопасна за употреба, което позволява да има широк спектър на приложение. Стилно,практично и полезно решение за всеки дом, офис или обществено помещение.

Продктът съдържа:
   - една дръжка
   - крепеж

Гаранция: 24 месеца
Произход: Sonico Cu+ България

от 366.91лв

Катинар Viro Panzer Vending

Катинар Viro Armoured Vending
Тяло от твърд монолитен месинг. Основна бронирана обвивка от закалена хром-никелирана стомана с дебелина 3 мм, странични протектори от закалена хромирана стомана с дебелина 1,5мм. Фиксатор (Dead-bolt) от закалена стомана с покритие мед-никел и хром-никел, въртящ се за устойчивост на рязане и удряне. Механизъм с месингови и иноксови пинове. Подходящ за вдндинг автомати и машини.

* В раздел подобни може да намерите планки подходящи за този катинар.

Размери:

* 78мм - A=78, B=51, C=10, D=10, E=23, F=10
* 86мм - A=86, B=62, C=12, D=12, E=29, F=11.5


Продуктът съдържа:

* катинар
* 2 секретни ключа

Гаранция: 60 месеца
Произход: Viro Италия

от 97.44лв